Néhány szó az Organique-ról

rolunk-oldal

Az Organique, egy ma már több, mint 15 éves múlttal rendelkező natúrkozmetikai gyártó lengyelországi központtal, mely mostanra több, mint másfél tucat országban képviselteti magát Izlandtól a Perzsa-öbölig, Finnországtól Spanyolországig.

Ugyan a családi vállalkozásként indult cég nagyvállalattá nőtte ki magát, a mai napig a termékek többsége “handmade”, azaz kézzel készítik válogatott minőségű természetes alapanyagokból. Bármilyen hihetetlen a végeredményt tekintve, némely termék több hónapos előállítási idő után kerül csomagolásra.

Használt kozmetikumaink hatással vannak érzékeinkre, úgymint a látásunkra, szaglásunkra, érintésünkre, ezért fektet kiemelkedően nagy hangsúlyt az Organique a forgalmazott termékek kellemes megjelenésére, finom illatára és bársonyos állagára.

A természet inspirál minket, ezért arra összpontosítunk, hogy kozmetikumaink kompozíciói egyszerre legyenek biztonságosak, gyengédek és hatékonyak. Manufaktúránk és gyártóüzemünk Oborniki Śląskie-ban található. Nagy gonddal készítünk magas színvonalú kozmetikumokat, amelyek mind a lakossági ügyfelek, mind a professzionális szegmens számára készülnek.

Az érzékeny bőr szakértője!

Termékeink összetételén folyamatosan dolgozunk a természetesség és egyediség jegyében.

Bőrbarát, természetes kozmetikumokat készítünk. Megfosztjuk kozmetikumainkat az agresszív tartósítószerektől, mosó- és habosító szerektől, amelyek irritációt vagy szárazságot okozhatnak.

borapolas-rolunk-oldal
VIVA! Certifikáció

A nemzetközi VIVA! Állatvédelmi Alapítvány segít a vállalatoknak környezettudatosabbá válni. Certifikációjukat megszerezve az Organique kínálatában időről időre egyre több csomagoláson található meg az alapítvány jelzése, mely a környezet-, és állatbarát előállítást tanúsítja.

Kezdolap_vegan_icon

Vegán jel – a kozmetikumok formulája nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, ezért vegetáriánusok és vegánok számára is ajánlott.

Kezdolap_eco_formula_icon

Öko formula – a felhasznált alapanyagokat a kozmetikumokat tanúsító intézmények hagyják jóvá.

Kezdolap_cruelty_free_icon

Állatbarát – az alkalmazandó előírásoknak megfelelően 2013 óta tilos az állatokon tesztelt kozmetikumok kereskedelme az Európai Unióban. Soha egyetlen Organique kozmetikumot sem teszteltek és nem is fognak tesztelni állatokon.

Kezdolap_hand_made_icon

Handmade jel – termékeinket gondos odafigyeléssel és szakértelemmel készítjük. A termékek melyek mellett a fenti embléma látható kézműves kozmetikumok. 

Kezdolap_inspirited_nature_icon

Az “INSPIRED by NATURE” feliratú kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket, PEG-eket, SLS-t, paraffint, vazelint, szilikonokat, formaldehid-donorokat és etanol-aminokat. 

értékrendünk
stabilitas-rolunk-oldal

Stabilitás

rugalmassag-rolunk-oldal

Rugalmasság

tisztelet-rolunk-oldal

Tisztelet

oszinteseg-rolunk-oldal

Őszinteség

huseg-rolunk-oldal

Hűség