Néhány szó az Organique-ról

Az Organique, egy ma már több, mint 15 éves múlttal rendelkező natúrkozmetikai gyártó lengyelországi központtal, mely mostanra több, mint másfél tucat országban képviselteti magát Izlandtól a Perzsa-öbölig, Finnországtól Spanyolországig.

Ugyan a családi vállalkozásként indult cég nagyvállalattá nőtte ki magát, a mai napig a termékek többsége “handmade”, azaz kézzel készítik válogatott minőségű természetes alapanyagokból. Bármilyen hihetetlen a végeredményt tekintve, némely termék több hónapos előállítási idő után kerül csomagolásra.

Használt kozmetikumaink hatással vannak érzékeinkre, úgymint a látásunkra, szaglásunkra, érintésünkre, ezért fektet kiemelkedően nagy hangsúlyt az Organique a forgalmazott termékek kellemes megjelenésére, finom illatára és bársonyos állagára.

Az Organique értékrendje

Stabilitás
Rugalmasság
Tisztelet
Őszinteség
Hűség

VIVA! Certifikáció

A nemzetközi VIVA! Állatvédelmi Alapítvány segít a vállalatoknak környezettudatosabbá válni. Certifikációjukat megszerezve az Organique kínálatában időről időre egyre több csomagoláson található meg az alapítvány jelzése, mely a környezet-, és állatbarát előállítást tanúsítja.

Eco_formula_icon
Cruelty_free_icon
Hand_made_icon
Nature_inspired_icon
Vegan_icon

Best Sellers

logo_Hungary

Kedves Látogató!

Köszöntünk az Organique Hungary webshopján!

Máris megtetszett valami?

Iratkozz fel hírlevelünkre és váltsd be 5%-os kuponod, ami egyszeri alkalommal, bármilyen terméket megvásárolhatsz.